Wij bedrukken alles!
35 jaar ervaring!
Alles in eigen huis!
Beste prijs-kwaliteitverhouding!

Zeefdrukstickers

De specialist in zeefdrukstickers!


Zeefdruk is een ambachtelijke productietechniek. Met zeefdruk zijn vele soorten materiaal te bedrukken. Het resultaat is een mooi, duurzaam en slijtvast product. De aangebrachte inkten zijn kleurecht, dekkend en zeer UV bestendig. Zeefdruk stickers zijn dus uitermate geschikt voor buitenkwaliteit. Zeefdruk producten kunnen in kleine en grote oplagen worden geproduceerd. Het aantal kleuren en het formaat is bepalend voor de prijs. De producten zijn bestand tegen de meest voorkomende reinigingsmiddelen, vetten, oliën en alcohol.

Waar toegepast?

Veelal wordt gedrukt op zelfklevende vinyl zodat men een sticker krijgt. Diverse vinyl soorten zijn te gebruiken met elk zijn specifieke toepassing. Zeefdruk stickers kunnen in elk formaat (tot 670x970mm) en in elke gewenste kleur gemaakt worden. Alle gewenste PMS kleuren kunnen gedrukt worden. Neem daarbij nog een legio aan speciale kleuren zoals metallic, fluor en mirror en je ziet dat zeefdruk meer mogelijkheden biedt dan digitaal printen.

De meest voorkomende toepassingen zijn:
Logostickers, naamstickers, labelstickers, raamstickers, keuringsstickers, promotiestickers, evenementstickers. Naast stickers kunnen er ook specifieke materialen zoals Aluminium folie, PVC, Polycarbonaat. Deze worden vaak toegepast voor machineplaatjes, labels, deurhangers,bedieningspanelen etc. Door aan de achterzijde te drukken zijn deze producten kras en slijtvast. Ze worden middels een transfertape (3m) zelfklevend gemaakt.

Afwerking

Veelal worden de stickers in rechthoekig formaat(schoonsnijden) afgewerkt. Ook zijn stickers met afgeronde hoeken een optie (rondhoeken). Indien logo stickers in een specifieke vorm gewenst zijn dan is dat geen probleem. Wij kunnen in eigen huis contour snijden middels een zund snijmachine.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Wij bedrukken alles!
Van pen tot bedrijfspand

35 jaar ervaring!
Festa drukt sinds 1984

Alles in eigen huis!
750m2 productieruimte

Scherp geprijsd!
Zo betaald u nooit te veel
 

Offerte aanvragen

Vrijblijvend en snel

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.