Nieuwsarchief - november 2016

De Signus ONE is een opvallende verschijning op elk evenement. Met zijn speciale futuristische design onderscheidt dit opblaasbare paviljoen zich van de rest en zet het uw bedrijf in de spotlight. De oneindig golvende vorm biedt ca. 36 m² doek, opgedeeld in 3 segmenten, die u volledig kunt personaliseren in uw eigen huisstijl of met uw bedrijfslogo of campagne. De 3 segmenten zijn makkelijk afritsbaar, u kunt dus eindeloos variëren en combineren.
Kerst Festa 2017
De winterfeestmaand staat voor de deur. Ook wij gaan genieten van de kerstdagen en tevens zal de voorraad uitgespit moeten worden. Daarom zijn we gesloten van 22-12-2016 tot 02-01-2017. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een goed 2017!  
Bas Rossen (links) en Addy de groot (rechts)
Onze zeefdrukker Bas Rossen gaat ons na 9 jaar verlaten en gaat van zijn hobby zijn beroep maken in de ICT. Wij danken Bas voor zijn inzet en wensen hem veel succes bij zijn nieuwe werkgever!
metaal drukken
Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het bedrukken van metalen in de breedste zin. Denk hierbij aan aluminium, RVS en gecoate metalen. De toepassingen zijn divers: machinepanelen, displays en behuizingen voor elektronica. U levert de CAD tekening aan in PDF , DXF of DWG en wij doen de rest. Rechtstreekse bedrukking van panelen is duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik.