Nieuwsarchief - juli 2016

De 100e vierdaagse komt dwars dur Mill. Evenals voorgaande jaren stelt de Neije krant in samenwerking met Ontdek Mill en Beleefhetinmill.nl gratis t-shirts ter beschikking aan de Millse lopers. Om de promotie rondom Mill kracht bij te zetten, maakten we 10.000 stickers die de lopers onderweg kunnen uitdelen. Wij wensen natuurlijk onze  Millse lopende ambassadeurs veel succes en iedereen in Mill veel plezier bij dit unieke evenement! Foto: cockie
Op vrijdag 22 juli komt de Vierdaagse door Mill. Op deze dag zijn we gesloten zodat we alle lopers in Mill kunnen verwelkomen. Door het spreiden van de vakanties van onze medewerkers zijn we maar 1 week gesloten, nl: van 8 t/m 12 augustus. Rondom de vakantieperiode werken we met personele onderbezetting. Dit kan wellicht de levertijd beïnvloeden. Wij wensen iedereen een fijne vakantie!
Festa Herock actiepakket
Sinds begin dit jaar zijn we officieel Herock werkkleding dealer.  Herock is het afgelopen jaar in Nederland sterk gegroeid. Steeds meer bedrijven kiezen voor een set werkkleding samengesteld uit het assortiment. De drie lijnen: essentials,
Het echte zomerse weer is in aantocht. Voor de harde werkers die hun eten en drinkenlekker koel willen houden hebben we een mooie aanbieding. De kleine koelbox om uw dag met plezier te beginnen! De unieke hoge drukknop in het deksel zorgt voor het soepel kunnen opendraaien naar 2 kanten. De Playmate Pal Rood is licht in gewicht en eenvoudig te dragen. Ideaal voor lunchen, dagreizen en sportieve gebeurtenissen.
Voor Berdex realiseerden we een belettering van 2 identieke truck-oplegger combinaties voor het Spaanse Casaseca. Mooie FC belettering met doorloop op de truck. Een zekere blikvanger op de Europese wegen op gebied van geconditioneerd varkenstransport!
In samenwerking met Noc-Noc produceerden we de PostNL sleutelhangers voor de postbussen. Het materiaal is 5 mm acrylaat. Beide zijden bedrukt in 2 kleuren en afgewerkt met glansvernis. De hangers zijn contourgelaserd in de vorm van het PostNL logo.