Nieuwsarchief - december 2015

as. donderdag vieren we het 15 jarig bestaan van ons zusterbedrijf WLM design. We gaan dan gezellig met alle collega's een middagje weg. Daardoor zijn we op deze dag gesloten van 12.00 uur tot 17.00 uur. Op vrijdagmorgen staan we natuurlijk weer voor U klaar!
De crystal sign is een elegant deurbordje gemaakt van kristalhelder acrylaat met gepolijste hoeken. Het formaat 105-105mm. De insteekfolie is makkelijk zelf te printen en te plaatsen/veranderen. Geleverd met montageset, montage-instructies en 1 bedrukte, halftransparante insteekfolie. De insteekfolie is nadien makkelijk zelf te printen en te plaatsen of te vervangen. 1-5 stuks= €15,30 p/st 5-10 stuks=€15,- p/st 10-15 stuks=€14,80 p/st 15-25 stuks=€14,40 p/st 25-50 stuks=€ €13,60 p/st
Met onze airtex wandbekleding (beprint behang) kunt u diverse uiteenlopende ruimtes voorzien van een muurprint. Airtex is een PVC doek en heeft een zeer fijne structuur waardoor haarscherpe prints gerealiseerd kunnen worden. Met de maximale afmetingen van 5 meter hoogte tot 40 meter lengte hebt u de mogelijkheid om ook  grote ruimtes/wanden te voorzien van prints uit 1 stuk. Het materiaal is waterafstotend, “vandalisme proof” en heeft een B1 en M2 brandcertificering.
Binnenkort wordt er gestart met de verbouwing van ons pand aan de Langenboomseweg. De gehele beplating wordt vervangen, nieuwe roldeuren, extra raampartij kozijnen en een nieuwe entree moeten het pand weer up to date maken en een nieuwe moderne uitstraling geven. Hierdoor kan er bij bezoek wat overlast zijn door vuil of minder parkeergelegenheid. Wij wensen onze aannemer en onderaannemers veel succes met de bouw!  
Op vrijdag 27 Nov was het dan zover! Op OBS de Kameleon in Mill, werden 2 rap workshops aangeboden door Festa voor de groepen 7 en 8. Deze workshops stonden in het teken van het thema: 'Iedereen is uniek!' Tijdens de workshops werd informatie gegeven over de muziekstijl rap en de geschiedenis hiervan. De kinderen werden op een speelse manier hierbij betrokken en kregen een aantal te gekke video's te zien! Daarnaast vertelde rapper Sonnic over zijn ervaringen als muziek docent in Afrika. Van Festa kreeg elk kind ook nog een mooi RAP-T-shirt!