Nieuwsarchief - december 2014

Om 2015 aantrekkelijk te starten zetten we het jaar in met een leuke  actie! Iedereen krijgt in januari éénmalig bij een besteding van minimaal € 350,- t/m €500,- (excl BTW), een 5-tal gepersonaliseerde  telefooncovers cadeau.(€500-€1000, 10stuks, en boven €1000,- 15 stuks - excl BTW)
Wij wensen iedereen fijne feestdagen toe en een voorspoedig 2015. Tijdens de feestdagen zijn we gesloten van 25 december t/m 2 januari, vanaf maandag 5 januari zijn wij u graag weer van dienst!
Reeds vele jaren is Festa een vaste producent van diverse matrassen-beddenfabrikanten. Voor deze fabrikanten maken we unieke voetenmatten. De voetenmat beschermt de matrassen bij het proef liggen in de showroom tegen beschadiging of vervuiling.
Sinds de overname van de 20 Achmea Health centers door Fitland zijn we druk in de weer met het restylen van deze fitnesscentra. Als vaste partner van Fitland  zijn door heel het land  onze medewerkers alle gevels van de panden aan het voorzien van nieuwe doeklichtbakken. De oude uitingen zoals banieren en  doeken in frame worden keurig verwijderd en de nieuwe  gevelreclame geeft elke pand de uitstraling die bij Fitland Real Fitness hoort: duidelijk herkenbaar met een exclusieve uitstraling.
Festa is reeds voor het 2e jaar sponsor van handbalvereniging MHV 81. Bij Heren 1 en Dames 1 prijkt het Festa logo achterop de WLM sportshirts. De ambitie en organisatiestructuur van MHV spreekt Festa zeer aan en samen met de eigen productie van sportshirts van WLM-sport is er voor MHV een mooi samenwerkingsverband opgezet. Beide teams zijn goed onderweg in hun competities en wij wensen de MHV  teams veel succes voor de rest van het seizoen!