Nieuwsarchief - december 2013

Festa wenst u een gezond, succesvol 2014!
Wederom een aantrekkelijk actie: bij alle bestellingen vanaf > €350,- krijgt men gratis 100-200 of maar liefst 500 vinyl stickers (formaat 10x4cm in 1 kleur) naar keuze. Uw bedrijf of vereniging goedkoop promoten meld deze actie dan zelf aan bij een van de bestellingen in december!
Vorige week is de winnaar bekend geworden van de Car Wrap Prijsvraag van Festa Langenboom. Op de jaarmarkt afgelopen zomer hebben veel mensen getracht het juiste antwoord te vinden op de vraag hoeveel m2 folie er gebruikt is om de Festa auto compleet in te pakken (carwrap). Het aantal m2 folie was 16,1 m2. De enige die dit juist heeft geraden is Wouter Straatman uit Langenboom. Daarom ontvangt hij, de Samsung Galaxy S3 mobiele telefoon uit handen van Imka Kooijmans van Festa BV. We wensen Wouter heel veel plezier met zijn telefoon!
Onlangs heeft Festa voor Nedschroef Helmond BV een complete corporate label brochure business- en sportswear opgezet. Deze brochure met een complete kledinglijn inclusief accessoires wordt gebruikt door alle vestigingen (20 vestigingen wereldwijd) van Nedschroef Helmond BV. Festa verzorgt de complete levering van de kleding incl. bedrukking/borduring voor Nedschroef. De eerste orders zijn inmiddels uitgeleverd voor reizen naar de USA en China!
Regelmatig horen we dat het voor zelfstandige ondernemers lastig is om een juiste advertentie aan te leveren voor de diverse evenementen of media die men ondersteund. Daarvoor hebben we nu een gepaste service in de aanbieding op basis van abonnementsvorm. Laat uw advertentie éénmalig opmaken bij Festa in diverse maten/kleurstellingen. U betaalt €125,- per jaar voor deze service en uw logo staat altijd in de juiste vorm/grootte in de krant/op de websites/in de verenigingsboekjes/nieuwsbrieven etc.!
Festa heeft een nieuwe facebook pagina aangemaakt. Voortaan proberen via dit medium ook iedereen op de hoogte te houden van leuke nieuwtjes en productfacts . “Like” onze pagina en share de actie via uw facebook account en maak kans op 500 stickers formaat 10 x 4 cm in 1 kleur met uw eigen logo! Ga snel naar onze facebook-pagina en “like” ons! De winnaar wordt in januari 2014 door ons bekend gemaakt.